Kroonjuweel van Etten-Leur

11 maart 2018 Nieuw bestuurslid Heemkundekring

Op 27 februari j.l. vond de Algemene ledenvergadering van de Heemkundekring Jan uten Houte plaats. Behalve de gebruikelijke aandacht voor het afgelopen verenigingsjaar en de financiën was er ook aandacht voor het nieuwe beleidsplan. En er werd een nieuw bestuurslid gekozen. Hier stelt ze zich aan u voor.

Belangrijk punt bij de ledenvergadering van Heemkundekring JanutenHoute was het nieuwe beleidsplan en de nieuwe route die hieruit volgt. 

In 2016 zijn het museum en de heemkundekring uiteengegaan en zij kijken nu afzonderlijk naar hun eigen toekomst. Daar zijn een aantal zaken over besloten. Per één april (geen grap) zal de gezamenlijke website worden gescheiden en gaat Heemkundekring JanutenHoute zelfstandig verder.
Het nieuwe beleid zal er o.a. toe leiden dat er meer publiciteit zal worden gegenereerd.

Dat betekent dat alle specifieke kennis die er bij de vereniging is, in combinatie met sponsoring van bedrijven en organisaties, onder de aandacht zal worden gebracht. Dit alles gecombineerd met interessante lezingen, presentaties en culturele reisjes voor de ongeveer 500 leden en hun gezinnen en geïnteresseerden.

De opkomst van de leden was bijzonder groot. Iedereen heeft kunnen genieten van de presentaties over de begraafplaatsen in Etten-Leur. Deze werden verzorgd door Jos Martens en Cor Kerstens. Na afloop werd er onder het genot van een hapje en drankje nog gezellig nagepraat. 

Nieuw bestuurslid

Nieuwe toevoeging aan het bestuur is : Petra de Mönnink.
Zij wordt tevens voorzitter van de werkgroep PR & communicatie en zal de sponsoractiviteiten aansturen

 


Etten-Leur, 4 maart 2018